Aqua Dome Längenfeld

Aqua Dome

De Aqua Dome heeft bij de bouw van haar ruime gebouw rekening gehouden met de natuurlijke omgeving in het Oetztal, en is geheel voorzien van natuurlijk bouwmaterialen, met de elementen hout en steen.

Vooral de ruime Thermenhal, het belangrijkste gedeelte van de Aqua Dome, verrast je al bij het binnenkomen, met het gevoel alsof je een kathedraal binnen bent gelopen.

Maar, hoe je ook tegen dit magnifieke gebouw aankijkt, je komt naar de Aqua Dome om te genieten van water en wellness, en dat is precies wat je in de Aqua Dome krijgt.

Wat biedt de Aqua Dome

Binnenbad

Laten we beginnen bij het overdekte zwembad, met twee verschillende baden met water van 34° en 36°, waarbij je niet alleen van de sfeer zult genieten, maar ook van het uitzicht op de gletschers, en van het heilzame water, dat wordt opgepompt vanaf een diepte van 1800 meter.

De diepte van het bad, is maximaal 135 centimeter.

Warmtezone

In een aparte ruimte kan je de rustzone vinden, speciaal ingericht met warmtebanken, en dus een garantie voor ontspanning en relaxen.

Liggaleri

De rustruimten zijn voorzien van grote glasfronten, en bieden een adembenemend uitzicht op de omliggende bergwereld.

Ontspannen puur dus, met zicht op de unieke natuur van Längenfeld.

Actief Bekken

Het actief bekken in de Aqua Dome, is ingericht met onderwater-fitnessapparatuur, en hier kan je onder andere deelnemen aan aqua-gymnastiek.

Openlucht Therme

Best wel uniek is de openlucht Therme in de Aqua Dome, met drie grote schalen, als het ware waterbaden, die via twee riviertjes, natuurlijk kunstmatig, met elkaar en de Thermenhal zijn verbonden.

De grote schalen, tot 6,5 meter hoog, en tussen 12 en 16 meter in doorsnede, laten je ook hier weer genieten van de symbiose tussen wellness en de omliggende natuur.

En zo zijn er meer schalen, die je zullen verrassen, zoals de Soleschaal, de massageschalen, de sproeischaal.

Spa 3000

Een exclusief, Spa-gedeelte van 2000 vierkante meter, waar je in een unieke wereld kunt onderduiken, die volledig en alleen maar met wellness te doen heeft.

Variërende van kruiden tot vuur en water, en waar je de kracht kunt ervaren van de Oetztaler bergwereld.

Idyllisch water

Overigens is ook het buitengedeelte, met een bijzondere tuin die aangelegd werd door de kunstenaar Peter Paul Tscheikner, als het ware een tuin van Eden.

Een schilderachtig stukje natuur, dat je tot dromen zal zetten.

Saunawelt Gletscherglühen – Beautyfarm – Fitness

Overigens is dit nog lang niet alles wat je in de Aqua Dome staat te wachten, want alleen al de saunawereld is uniek in haar soort, en biedt samen met de fitnessruimten en de beautyfarm, een complete aanvulling op de Therme.

De Aqua Dome biedt dan ook een compleet rondompakket, en zorgt voor een heerlijke en vooral ontspannen tijd in Längenfeld.

Meer Informatie

http://www.aqua-dome.at